tirsdag 4. august 2009

Nå e me igang!

Meg og Ingrid brukte gårsdagen på å "googla" London og eiendomsmeglere, i håb om å ble litt klogåre og komma igang. Me har og fonne området/ene me konne tenkt oss å bo i, bl. annet; Hammersmith, Wandsworth, Putney, og kanskje så langt ner som Roehampton. Dette bler heilt erligt egentligt best for meg, for Ingrid (som har skolen sin MIDT i London) har enklere for å ta buss/tog/tube enn det eg har. Men, så må jo det heller kje ble for langt for hu, så me har ein del å finna ud av. Bler sikkert enklare når me fust komme oss ner, så me sjøl kan se kor lange avstandene e.


Vis større kart
Ca her (blei litt lide), ser du avstanden mellom våre to skoler.

Men uansett! Så har me fonne ud at max leiå vår e på £500 kver i måneden, altså £1000 te samen, og du kan få ganske greie leilighet for den prisen! Men te gjengjeld, ska me ha det så dyrt, så må me nesten ha det møblert!

Her e någen bilder fra den eine leiligheten me såg på i går :







Me tog jo og å sendte rondt mail te mangen av meglerene der nere, kor me forklarte situasjonen vår og sånn, og det eine firmaet har faktiskt (allerede!) ringt oss og vil ha oss me på visninger. Så dette kan ble spennande!

Datoen me reise ner e 21.August!! Då flyr me SAS ner te Heathrow, kor turen videre går te KFUK sitt hjem i London, kor me har fått låv å overnatte i to uker, mens me e på leilighetjakt...

Neste steg, bler vell å pakka og gjør seg klar te å reisa ner, og på ein eller aen måde finna ud koss me ska greia å få me oss alt!

Glede meg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar